Vellesan Experience

Wil je het Vellesan echt beleven? Meld je dan aan voor de Vellesan Experience!
Op woensdagmiddag 8 februari 2017 is een Experiencemiddag alleen voor achtstegroepers met een vmbo-advies.
Je geeft je op voor de Experience van 8 februari door een e-mail te sturen met daarop je voor- en achternaam en je keuze (zie hieronder). Het wordt weer een hardstikke leuke middag. Komen hoor!

Je kan kiezen uit:
Keuze 1. Workshop Economie en Ondernemen
Tijdens deze leuke middag maak je kennis met Economie & Ondernemen. Je gaat samen een eigen bedrijf bedenken, een logo ontwerpen, een echte etalage maken en zelfs vloggen met een Ipad!
Keuze 2. Workshop Rocky Road
Rocky Road is chocolade gevuld met alles wat je maar lekker vindt: koekjes, gedroogd fruit, marshmallows, noten, smarties, of kokos. In deze workshop ga je Rocky Road maken en daarna een mooi doosje vouwen om deze heerlijke traktatie mee naar huis te nemen. Ook leuk voor Valentijnsdag.
Keuze 3. Workshop Beauty
In deze workshop kun je leren iemands haren te vlechten of je bij jezelf je haren laten vlechten. Je leert ook een mooie make-up aanbrengen of je wordt zelf opgemaakt. Verder kun je nagels  leren lakken of je laat ze lakken. Ben je tevreden over het eindresultaat? Dan kun je een foto maken en deze meenemen.
Keuze 4. Workshop Sport
Op het Vellesan heb je de mogelijkheid om in een sportklas te komen. Onze sportklas is er speciaal voor basis-en kaderleerlingen. Tijdens deze workshop maak je kennis met de extra’s die onze sportklas te bieden heeft. Durf jij de sportieve uitdaging aan? Ga dan deze middag mee mountainbiken!

Van de Experience van november 2016 is een filmpje gemaakt. Dat staat op deze pagina. Ga maar eens kijken!