Leerlingen

Een nieuwe school

Dit jaar kies je een nieuwe school. Een belangrijke keuze, want je zit minstens vier jaar op die school. Dan wil je wel zeker weten dat je er goed les krijgt, dat er aandacht voor je is en dat je je daar thuis voelt. Je krijgt alvast een indruk van onze school door het filmpje voor achtstegroepers te bekijken van een paar jaar terug. We hebben ook een leuke pagina met allerlei filmpjes over de school en de docenten. Maar de beste manier om erachter te komen of het Vellesan College voor jou een goede school is, is dat je een of meer keer op bezoek komt.

Hoe kies je een school?

Voor je een school kiest, bekijk je waarschijnlijk met je ouders een paar verschillende middelbare scholen. Maar hoe vergelijk je die scholen? Het Vellesan College helpt.
lees hier meer

Kennismaken met het Vellesan

Er zijn verschillende mogelijkheden om kennis te maken met het Vellesan College. Op die manier zie je de school op verschillende manieren.
lees hier meer

Veel voor achtstegroepers

We hebben heel veel voor achtstegroepers. Maar speciaal voor jou hebben we ook een blad gemaakt: de Veel voor groep 8.
lees hier meer

Speciale klassen

De dansklas, de sportklas, de iPadklas en de opstroomklas zijn allemaal speciale klassen van het Vellesan College. Zo'n klas is misschien wel de reden waarom je voor onze school kiest.
lees hier meer