Informatie-avonden

Op maandag 28 januari 2019 19:30 uur is de informatieavond voor ouders van leerlingen die geïnteresseerd zijn in de afdelingen mavo, havo en vwo. Deze avond is ook voor ouders die geïnteresseerd zijn in de opstroomklassen kader/ mavo en mavo/ havo. De informatieavond vindt plaats in het gebouw aan de Briniostraat 16.

Op dinsdag 29 januari 2019 19:30 uur is de informatieavond voor ouders van leerlingen die geïnteresseerd zijn in de afdelingen basis en kader. Deze informatieavond vindt plaats in het gebouw aan de Platanenstraat 50


Open Huis

Op vrijdag 8 februari en zaterdag 9 februari 2019 is er Open Huis. Het Open Huis is bedoeld voor achstegroepers en hun ouders.
Proeflessen van allerlei vakken, demonstraties van bèta-docenten in het lab, oefenen op de vmbo-leerpleinen, demonstraties van de dansleerlingen – er is zoveel te zien en te doen. En natuurlijk is er volop gelgenheid om vragen te stellen aan leerlingen en docenten. Kom gewoon kijken!

Het Open Huis is op:
vrijdag 8 februari 2019, 19.00 – 21.00 uur
zaterdag 9 februari 2019, 10.00 – 13.00 uur

In het hoofdgebouw aan de Briniostraat is informatie over mavo, havo, vwo en over sportklas, dansklas en opstroomklassen.
Op locatie Platanenstraat is informatie over vmbo-basis en vmbo-kader, en ook over sportklas, lwoo en leerpleinen.


Wilt u meer weten over de school of de aanmelding kijk dan hier.
Achtste groepers die meer willen weten kijken hier.