Nieuwe versie magister in gebruik

Geplaatst op: 26/01/2015
Aantal keer bekeken: 2654x

Magister is het administratiesysteem van de school. In Magister vindt u alle informatie over lessen, cijfers, absenties en huiswerk. 

Over naar een nieuwe versie
Vanaf 15 september gaat de school Magister 6 gebruiken.  Deze nieuwe versie van Magister biedt ouders een leerlingen nog meer mogelijkheden.
Magister 6 is toegankelijk, via de browser, op  20ek.magister.net  Gebruikersnaam en wachtwoord blijven dezelfde, dus dat is gemakkelijk.
Magister 6 heeft een heel nieuw design. De knoppen spreken waarschijnlijk voor zich. Een korte uitleg vindt u in de downloads hiernaast. Die informatie wordt ook getoond als u voor de eerste keer inlogt in Magister 6.

Voor het volgen van de prestaties van uw kind is Magister een goed hulpmiddel. Absenties worden dagelijks opgenomen. Cijfers worden in Magister geadministreerd zodra het werk is nagekeken en besproken. De afspraak is dat een docent het werk binnen 14 dagen nakijkt en bespreekt. Uiterlijk een week nadat de cijfers bekend zijn gemaakt voert de docent de cijfers in Magister in.

Hiernaast kunt u een handleiding voor het gebruik van Magister downloaden.

Om naar Magister te gaan klikt u HIER.