Huiswerkklas/bijles starten in september

Geplaatst op: 12/06/2017
Aantal keer bekeken: 644x

Huiswerkklas en bijles vanaf september

Onderstaande is een mededeling van samenwerkingspartner Lyceo

Een goed begin is het halve werk’ is een bekend gezegde. Zo denken we er bij Lyceo ook over. Eerst komt natuurlijk de zomervakantie, maar het is goed om alvast te kijken naar volgend schooljaar. Misschien gaat u zoon of dochter beginnen op een nieuwe school, of wilt u graag dat ze het komende jaar goed uit de startblokken komen. Bij Lyceo willen we graag helpen om dit te realiseren. Dit doen we in de huiswerkbegeleiding en bijles.
In de eerste plaats vinden we het belangrijk dat iedere leerling met een lekker gevoel naar school kan gaan en het maximale uit zichzelf kan halen. Zo helpen we bij het plannen en structureren van het werk, wat soms veel kan zijn. Ook kijken we met de leerling mee en geven we tips hoe hij, of zij de leerstof het best kan aanpakken. Persoonlijke aandacht is bij ons een belangrijke waarde en daarom ondersteunt een vast team van begeleiders hierbij.
Een mooie kans om goed te beginnen. Ook is het natuurlijk mogelijk om de laatste weken voor de zomervakantie ook nog bij ons aan te sluiten. Er komt nog een proefwerkweek aan en ook hierbij kunnen nog helpen om het meeste eruit te halen. Een goede voorbereiding is immers ook al de helft van het resultaat.

Heeft u interesse, vragen of wilt u alvast aanmelden. Hiervoor kunt u terecht op www.lyceo.nl, of direct via sander.jansen@lyceo.nl. Ook is het mogelijk om telefonisch contact op te nemen via het nummer 0683703659. Als een aanmelding al voor de zomervakantie geplaatst is voor de huiswerkbegeleiding of bijles in september, levert dit 10% korting op voor de eerste maand of bijlessenstrippenkaart.