Experience

Vellesan Experience

Wil je het Vellesan College echt beleven? Meld je dan aan voor de Vellesan Experience!

Op woensdagmiddag 16 januari 2019 van 14:00-16:00 uur is de Experiencemiddag.  Je geeft je op voor deze middag door een e-mail te sturen met daarop je voor- en achternaam en je keuze (zie hieronder). Het wordt weer een hartstikke leuke middag. Komen hoor!
Het programma voor 16 januari is als volgt:

Keuze 1. Workshop Dans
Tijdens deze leuke middag maak je kennis met verschillende dansonderdelen. We sluiten af met een echte choreografie!

Keuze 2. Workshop Sport
Helaas is deze workshop vol. Je kan je hier niet meer voor aanmelden. Je kan natuurlijk wel een andere workshop kiezen.

Keuze 3. Workshop iPad
Word jij de toekomstige Enzo Knol of Monica Geuze? Altijd al meer willen weten over vloggen? Meld je dan aan voor deze workshop!

Keuze 4. Workshop Science
Tijdens deze Workshop ga je allerlei spannende proefjes doen die te maken hebben met de verschillende onderwerpen uit de natuur. Word jij onze Freek Vonk?

Keuze 5. Workshop DJ in the mix
Word jij de nieuwe Martin Garrix of Hardwell? Tijdens deze workshop ga je zelf je eigen dj remix leren maken. Aan het einde van de middag heb je een eigen soundtrack om de wereld mee te veroveren.

Keuze 6. Workshop Masterchef
Het Vellesan beschikt over de nieuwste keukensnufjes. Kom je ze testen? Maak met onze chefkok een recept en verras iemand!

Aanmelden kan tot en met 14 januari 2019 om 10:00. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus geef je snel op! Je ontvangt een bevestiging van jouw aanmelding.
Van de Experience van november 2016 is een filmpje gemaakt. Ga  op deze pagina maar eens kijken!